Tisztelt Ügyfelünk!
Értesítjük, hogy gyárunk 2018. december 19. és 2019. január 2. között téli üzemszünetet tart.
Rendeléseiket legközelebb 2019. január 3-án áll módunkban kielégíteni.
Megértésüket köszönjük és boldog, békés ünnepeket kívánunk!
A Multifelt csapata

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves Vásárlónknak és Partnerünknek az egész éves együttműködést. Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikeres, boldog új évet kívánunk gyárunk minden dolgozója nevében!

A 2017. december 22. és 2018. január 8. között beérkező rendeléseket január 8-án kezdjük feldolgozni. Az áru kiszállítási idejéről ekkor küldünk értesítést.

 

 

 A 2017. november 24. , 25. , 26. és 27. -én leadott gyapjúfilc rendelések végösszegéből 5% kedvezményt adunk minden vásárlónknak listaárainkból. (Az 5% más kedvezménnyel nem vonható össze.) Látogasson el üzletünkbe a webshop menüpontra kattintva!

 

 

Az “ITT NEMEZ VAN. – Filc design a mindennapokban” kiállítás gyárunk anyagainak széleskörű felhasználási lehetőségeit villantja fel a teljesség igénye nélkül. A bemutatón debütálnak az ötletpályázat díjazott tárgyai és számos világszínvonalú design termék, mind remek magyar tervezők munkái. A filc lakberendezési tárgyakon kívül divatos kabátok, táskák, ékszerek is megjelennek. A kiállítás a RUG ART FEST szőnyegfesztivállal közösen kerül megrendezésre, így a kortárs magyar szőnyegtervezők munkáiból is ízelítőt kapnak a látogatók. A rendezvény keretében számos program várja az érdeklődőket a gyermek foglalkoztatóktól, a designer találkozókon át a rendhagyó tárlatvezetésig. Részletes program információk: www.rugartfest.hu

A kiállítás megnyitójára 2017. október 7-én 16:00 órától kerül sor, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Díjazottak – ITT NEMEZ VAN pályázat

Nagy örömünkre az ITT NEMEZ VAN Ötletplyázatra 2017-ben 44 remek pályamunka érkezett. A nívós szakmai zsűri tagjai: Lőrincz V. Gabriella textilművész – a SZETT alelnöke, Urbánfy Éva textilművész, Zalavári József formatervező, Thuróczy Zoltán festőművész voltak, a gyárat Hargitai Éva ügyvezető képviselte.
A beérkezett tervek értékelése elsősorban az alapján született, hogy mennyire érvényesült benne a gyapjúfilcre, mint anyagra tervezés, mennyire újszerű és esztétikus a tárgy és mennyire reprodukálható, akár sorozatgyártás formájában.

A pályázat díjazottjai: Nagy-Mihály Márk (Hintabirka terv), Zachar Viktória (Moly szőnyeg terv), P. Harton Erika (Felt&Fence terv), Kalácska Zsanett (Vivoid terv), Brinkus-Vándor Kata (Bird szőnyeg terv).
A nyertes pályaművek alapján elkészült alkotások részt vehetnek a Cafe Budapest programsorozat elemeként 2017. október 7-én megnyíló kiállításon a Bálnában. A terv prototípusának megvalósításához gyárunk térítésmentesen rendelkezésre bocsájtja a szükséges gyapjúfilc alapanyagot, illetve segítünk a kivitelezés egyéb részleteiben is.

Az összes pályázónak lehetőséget biztosítunk kedvezményes anyagvásárlásra és minden elkészült alkotást szeretettel várunk a gyár mintatermében október végén megrendezésre kerülő kiállításra.

Egy-egy kép a díjazott ötletekből:

Nyári üzem – 2017

Örömmel értesítjünk minden kedves partnerünket, hogy 2017. nyarán a kereskedelmi tevékenység folyamatos lesz! A gyárban július 17-től 30-ig karbantartási munkálatok miatt a termelés szünetel ugyan, de rendeléseiket ekkor is fogadjuk és a raktárkészlet erejéig az áruküldést is biztosítjuk. Várjuk megrendeléseiket a webáruházban és rendelkezésükre állunk emailben és telefonon is.

Kedves ügyfeleink, örömmel tudatjuk, hogy 2017. április 1-én megnyitottuk webáruházunkat, amely a menüben a WEBSHOP menüpont alatt található.

Megújult kallógépek

Nagy örömünkre 2017. február 3-tól a dekorációs és az ipari nemezeink előállításában is kulcsszerepet betöltő kallózó gépeink megújulva folytatják a termelést. Reményeink szerint a teljes körű felújítást követően mindkét gép minőségben és időben is lényegesen jobb eredménnyel fog dolgozni, ügyfeleink megelégedésére.

lambskin_01 lambskin_02

lambskin_08 lambskin_03

Művészi falikárpit ipari nemezből

Temesi Apol ifjú képzőművész 2016. október 27-én mutatta be egy különleges lakáskiállítás keretében a gyár ipari nemezeinek hulladékából LAMBSKIN címmel készített falikárpitját és a mű születését dokumentáló werk filmet. A művésznő az ipari hulladékok és a strukturált formák metszéspontját kutatja. Reméljük a továbbiakban is számíthatunk Apol alkotókedvére és újabb nemez csodák kerülnek ki a kezei közül!

lambskin_01 lambskin_02

lambskin_08 lambskin_03

Multifelt Factory

A kőszegi Nemezgyár Kft. 2016. október 20-tól Multifelt Factory néven, új tulajdonosokkal, megújult weboldallal és teljesen új arculattal folytatja munkáját. A gyár termékeinek neve is megújul, de azok minőségét továbbra is maximálisan szem előtt tartjuk, illetve folyamatosan javítjuk. Forduljon hozzánk bizalommal egyedi elképzeléseivel is!

mff_logo_pecset