Időutazás és nemezfestmény készítés - workshop voucher
[7.1.1.2]

22,000Ft
(Nettó: 17,323Ft)

Ajándékutalvány a következő eseményre, 1 fő részére, egyeztetett időpontban:
Időutazás és nemez festmény készítés – workshop a nemezgyárban 2019-ben
(9730 Kőszeg, Rőti völgy 3.)

Különleges kalandra invitálunk! Látogass el az 1896-ban alapított és korhű állapotban fennmaradt, egyetlen magyar nemezgyárba, ahol végigkövetheted, hogyan lesz a birka gyapjából nemes textília.
Bepillanthatsz egy XIX. századi textilipari manufaktúra működésébe, a régi vágású mesterek és gépek munkájának összhangjába. Készíthetsz saját mintázatú gyapjúfilcet és Szőke Veronika művészetterapeuta vezetésével egy gyönyörű nemez festményt is alkothatsz. (Veronika munkáit itt találod: www.szokeveronika.hu)
A festmény készülhet a Te rajzod alapján, de választhatod a Veronika által rajzolt alapot is. Mindenkit bíztatunk, hogy próbálja ki a saját rajza alapján készülő képet, hiszen annak egyedi varázsa lesz!

Gyere el a gyönyörű környezetben álló működő múzeumunkba és légy részese egy ősi módszerrel készülő varázserejű anyag születésének!
A workshopra facebook üzenetben, vagy email-en várjuk a jelentkezést. Az eseményt minimum 5 fő jelentkezése esetén rendezzük meg. (eva.hargitai@multifelt.com, veronikaszoke@gmail.com)
Időtartam: 9:00-16:00
(A részvételi díj tartalmazza az egész napos programot, 1,5 - 2m gyapjúfilcet, a szükséges színes gyapjúkat az összes szükséges eszközzel, hideg ebédet, üdítőt, kávét, valamint a gyapjúfestmény kiküldési költségét.)

A nap tervezett programja:
9:00-9:30 Érkezés, bemutatkozás, a gyár rövid bemutatása
9:30-10:00 Anyag mintázás
10:00 – 12:00 A mintázott anyag megszületésének követése a gyártásban (1. rész), a gyár történetének ismertetésével
12:00 – 12:30 Ebéd
12:30 – 14:00 A mintázott anyag megszületésének követése a gyártásban (2. rész)
14:00 – 16:00 A nemez festmény készítésének mesterfogásai és saját kép „festése” hozott, vagy helyben kapott rajz alapján
(A saját mintázott anyagot mindenki megkapja a workshop végén, a kikészített gyapjúképet utólag tudjuk elküldeni a résztvevőknek.)

A helyszínről:
A gyárba Budapestről autóval 2,5 óra alatt lehet eljutni. Abban tudunk segíteni, hogy a jelentkezőket egymással összekötjük, hogy „telekocsi” megoldással olcsóbb és egyszerűbb lehessen az utazás.
Vonattal a Keleti pályaudvarról 6:10-kor induló Intercity járattal Szombathelyre 8:49-re lehet érkezni. Igény esetén a Szombathely-Kőszeg fuvart megszervezzük.
Természetesen minden más helyszínről való eljutásban is szívesen segítünk, lehetőségeinken belül.

Általános információk:
Belépőjegyek a Multifelt Factory által szervezett alkotónapokra és egyéb eseményekre.
Mértékegység: db
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről
Gyors kereső
 
A termék nevében vagy leírásában keres.
Részletes keresés
0 tétel
Nyelvek
Magyar English Deutsch
Valuták ($, €)
Termék megosztás
Ajánlom barátomnak Megosztás a Facebook-on Megosztás a Twitter-en Megosztás a Google Buzz-on Megosztás a Digg-en