Álmodj, mintázz, kárpitozz!
[1.7.1.1.4]

47,000Ft
(Nettó: 47,000Ft)

Álmodj, mintázz, kárpitozz! - Workshop a Nemezgyárban
2019. szeptember 20.
9:00 - 18:00
Kőszeg, Multifelt Factory.
A Multifelt Factory nemezgyár és a Manohuis kárpitos labor alkotói összeálltunk, hogy egy életre szóló élményben részesítsünk. Ezen az az egész napos alkotói workshopon megmintázhatod egyedi nemezed, majd végigkövetheted, ahogy a nemezgyárban elkészül belőle a kész nemezanyag. Bemutatjuk az 1896-ban alapított és korhű állapotban fennmaradt, ma is működő egyetlen magyar nemezgyár munkafolyamatait, megismerheted a régi vágású mesterek és gépek munkájának összhangját, az ősi módszerrel készülő varázserejű anyag születését. Ezután bevezetünk a kárpitozás folyamataiba, az elkészült nemezeddel megtanítunk kárpitozni, a nap végére pedig elkészül a saját magad alkotta, egyedi, kárpitozott ülőpadod!
A jelentkezéseket Nyirő Anita várja a manohuis@gmail.com e-mail címen. A számlázási információt e-mailben küldjük.
Részvételi díj: 47 000 Ft
Időtartam: 9:00 - 18:00
(Tartalmazza az egész napos programot, a saját bútor megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget, valamint hideg ebédet, üdítőt és kávét.)
A nap tervezett programja:
9:00 - 9:30 A gyár rövid bemutatása
9:30 - 11:00 Anyag mintázás
11:00 - 15:30 A mintázott anyag megszületésének követése a gyártásban, a gyár történetének ismertetésével, Ebéd, Bevezetés a kárpitozásba, a pad felépítése
15:30 - 18:00 Kárpitozás az elkészült nemezzel, a kész bútorok fotózása

A helyszínről:
A gyárba Budapestről autóval 2,5 óra alatt lehet eljutni. Abban tudunk segíteni, hogy a jelentkezőket egymással összekötjük, hogy „telekocsi” megoldással olcsóbb és egyszerűbb lehessen az utazás. Vonattal a Keleti pályaudvarról 6:10-kor induló Intercity járattal Szombathelyre 8:49-re lehet érkezni. Igény esetén a Szombathely-Kőszeg fuvarban tudunk segíteni. Természetesen minden más helyszínről való eljutásban is szívesen segítünk, lehetőségeinken belül. Igény esetén szállás, városnéző és egyéb programok szervezésében is örömmel segítünk.

Általános információk:
Belépőjegyek a Multifelt Factory által szervezett alkotónapokra és egyéb eseményekre.
Mértékegység: db
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről
Gyors kereső
 
A termék nevében vagy leírásában keres.
Részletes keresés
0 tétel
Nyelvek
Magyar English Deutsch
Valuták ($, €)
Termék megosztás
Ajánlom barátomnak Megosztás a Facebook-on Megosztás a Twitter-en Megosztás a Google Buzz-on Megosztás a Digg-en